Ontdek de
Coronabomen
in de Liemers

ca. 25 km
Aerdt-Babberich-Oud/Zevenaar-Ooy-Pannerden

CORONABOMENROUTE I

Even een lekker rondje van zo'n 25 km op je gemak wegtrappen. Op de dijk met je toet in de wind of wat meer in de luwte op de binnenwegen, er is voor elk wat wils. Op deze route zijn 5 coronabomen en 6 ontdekkingen opgenomen. Kortom, een route die het fietsen waard is.

ca. 23 km
Tolkamer-Lobith-Spijk-Herwen-Tuindorp

CORONABOMENROUTE II

Noem het gerust een rondje Gelders Eiland, deze Coronabomenroute II. Met uitzondering van Pannerden en Aerdt worden alle kernen aangedaan. Veel water, veel ontdekkingen, een beetje 'buitenland' en volop natuur. En.... met maar liefst 3 redoutes in de route.

ca. 37 km
Zevenaar-Angerlo-Giesbeek-Lathum-Ooy

CORONABOMENROUTE III

Een fikse trap deze route die het meest westelijk deel van de gemeente Zevenaar doorkruist. Het is een beetje van alles wat. Veel binnendoor weggetjes, stukken over de dijk, langs het water om dan via het Duivense Broek, Groessen en Ooy weer terug te keren naar het startpunt.

ca. 80 km
Coronabomenroute I, II en III gecombineerd

CORONABOMENROUTE IV

Het neusje van de zalm. Zo mag je deze ca. 80 km lange route wel omschrijven. De turbo aan of gewoon stevig doortrappen en alle kernen van de gemeente Zevenaar in één lange tocht aandoen. Om na afloop te concluderen: wat kent gemeente Zevenaar een grote diversiteit.